«Ресторан ісі және қонақжайлылық бизнесі» білім беру бағдарламасына қош келдіңіз!
Шығармашылық экономика және құқық мектебі
Бағдарлама мақсаты
- Мейрамхана бизнесі саласында мамандарды дайындау
- Тамақтану кәсіпорындарын басқару дағдыларын қалыптастыру
- Food-менеджмент құзыреттерін дамыту
Тәжірибе және мансап
Студенттер практикадан өтеді
Практика барысында студенттер келесі дағдыларды қалыптастырады
Бағдарламаның ерекшелігі — қонақүйлер мен ресторандарда тұрақты көшпелі практикадан өту. қонақүй желілерінде; премиум және тақырыптық ресторандарда; қабылдау және орналастыру қызметтерінде; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында. 🔹қонақтарға қызмет көрсету; 🔹ресторан немесе қонақүйді басқару; 🔹іс-шараларды ұйымдастыру; 🔹сервис сапасын бағалау; 🔹асүй және ресторан процестерімен жұмыс істеу.
Ғылыми қызмет
Зерттеу бағыттары
аспаздық технологиялар; қызмет көрсетуді ұйымдастыру; қонақжайлылық стандарттары; сервистік инновациялар; ресторан бизнесінің маркетингі.
Халықаралық ынтымақтастық
Бағдарлама мүмкіндіктері
🌍шетелде тағылымдамадан өту; 🤝халықаралық қонақүйлерде практика; 📚гастрономиялық фестивальдер мен шеберлік сабақтарына қатысу.
Бағдарлама құрылымы
Бағдарлама мыналарды қамтиды:
- экономика саласындағы іргелі пәндер;
- мейрамхана бизнесі мен қонақжайлылық саласындағы арнайы курстар;
- практикалық модульдер;
- қорытынды аттестация.
Оқытудың негізгі бағыттары:
- мейрамхана және қонақ үй бизнесін басқару
- сервис және қонақтармен жұмыс
- HoReCa маркетингі
- операциялық менеджмент
- сапа және қауіпсіздік стандарттары
Оқуды бастауға дайынсыз ба?
Түсу үшін өтініш беріңіз және табысты мансапқа жол бастаңыз